• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Filmul 6 Bullets 2012 online subtitrat


Vezi filmul 6 Bullets online 2012 gratis
 Vizioneaza filmul gratis 6 Bullets 2012 hd free tradus in romana fara intreruperi - Filme Online 2012 Noi - Filme cu Van Damme online 

Descriere : 6 Bullets hd 2012




 Van Damme joacă un militar deprimat, ex (sau ceva de-a lungul acestor linii. Niciodată nu a discutat într-adevăr), de numele lui Samson Galia, care este angajat pentru a salva fiica unui luptator MMA, Andrew, jucat de Joe Flannigan. Joe descrie echivalentul Floyd Mayweather, în lumea MMA. Surprinzător, ai impresia că Van Damme, nu este de plumb în acest filme 2012 și de la un set off este evident că Joe Flannigan este principala atractie aici. Joe este un "luptător MMA", a cărui fiică a fost răpită din cauza datoriilor sale spiralate, ai învățat mai târziu că Joe se datorează pentru a arunca o luptă împotriva lui însuși și pariuri pentru o sumă mare pe care o datorează la "Vlad". Lucrurile nu merg exact în consecință și Vlad implementează o serie de echipa lui să-l răpească pe fiica lui Joe, Monica. Andrew, apoi își dă seama că el este în peste cap și invită un aliat vechi, care este renumit pentru recuperarea lui de copii mici. Fanii lui Jean Claude va fi mulțumit cu ceea ce are de oferit și într-o formă extraordinară arată atunci când el este boxul o bucată de carne agățat un stil la Rocky cu Joe Flannigan (Nu sunt câteva referiri la Sylvester Stallone, Jean-Claude salvează cel mai bun pentru dura care nu va strica). Samson și fiul său stabilit pentru a salva Monica și se reunesc ei cu tatăl ei. Kristopher Van Varenberg este surprinzator de amuzant în rolul său ca fiu lui Samson și a lui shoot-out, deși cu răufăcătorii, mai degrabă lipsite de imaginație este similar cu filmele Van Damme, suntem cu toții de îndrăgit ca un adolescent și el cu siguranță are capacitatea și este demn suficient de transport Van Damme numele, dacă dorește acest lucru. Shoot principal scoate loc în afara un conac vechi și de mișcare lentă "trage și ucide" moment este foarte similară cu cea a captare de mișcare lentă utilizat în filme tatălui său anterioare, cum ar fi Hard Target. Kris adaugă, de asemenea, un element de comedie modul în care el dismembers unul dintre sluga în scena cuțitul care ia parte în bucătăria conacului. Fiica Van Damme lui, Bianca Bree / Van Varenberg / Jean Claude Van Damme online, eu nu sunt sigur ce ea însăși nume, are o apariție scurtă, deși într-adevăr se simte ca ea sa întâmplat să fie pe platoul de filmare si au aruncat-o camee mic la ea pentru a păstra tatăl ei fericit .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Linkex

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.